EBECO AS (1999) Org.Nr.982375630, spesialist på miljøprodukter i forbindelse med transport og på flere typer bil tilhengere. Den mest kjente er vår sammenleggbare henger som har en rekke andre fordeler.
EBECO AS har trippel AAA sertifikat, miljø sertifikat, og er ISO 9001-2009 sertifisert. Vi jobber ut fra Global Compact sine 10 prinsipper.

EBECO AS eier Tilhengerfabrikken, som er et datterselskap i Slovakia. Vår fabrikk eier eiendom er på 19000m2 hvorav 3800m2 er produksjonslokaler. Vi utvikler alle produkter selv med hjelp av dyktige ingeniører, som benytter det siste i 3D verktøy. Produksjonen består av 68 dyktige medarbeidere. Vår maskinpark er CNC styrt for å oppnå den beste kvalitet.

Vi har flere varemerke på våre tilhenger:

WallTrailer TM

Samme henger brukes for båt- motorsykkel – varehenger, og er sammenleggbar.  Godkjent  opp til 130 km , hvor det er lovlig.

Med andre ord en: ”Alt i ett tilhenger

wt 480x360

Tilhengerfabrikken satser på å produsere produkter som tar minst mulig plass ved lagring. Selskapet har flere andre patenter på produkter som er sammenleggbare.

Nor-Trailer TM

Er en serie tilhengere som starter på 750 kg opp til 2700kg..

I tillegg til kvalitet skal vi alltid være ”best på pris

Serien består av vare / skap / båt / spesial tilhengere.

Lysbilde104-1

Tilhengerfabrikken eksporterer til en rekke store internasjonale kunder i Europa.

Vi eksporterer til en rekke land som :
Belgia, Danmark, England, Frankrike, Finland, Nederland, Italia, Polen, Portugal, Saudi Arabia, Spania, Slovakia, Sveits, Sverige, Tyskland, Ungarn, Østerrike. Nå også i TEXAS-USA. Australia fra våren 2018)

Vi er godkjent leverandør til:
Coca-ColaCarlsberg

Hvor vi leverer spesial vogner, som er utviklet av oss.

Lukk meny
×
×

Handlekurv